ECO Modern Essentials är ett ledande naturligt hudvårdsmärke från Australien. Vi erbjuder ett unikt sortiment av ansikts- och kroppsprodukter tillverkade av växtextrakt och näringsrika oljor vilka ger dig friskare och vackrare hud. Våra produkter vårdar och hydrerar huden, vilket leder till förbättrad hudton, struktur och elasticitet. Vi använder rena eteriska oljor som har naturliga terapeutiska egenskaper. Ingredienserna absorberas djupt ner i huden där de förstärker och ökar näringsintaget i hudcellerna.

Hudföryngring

Cellulär förnyelsen är nyckeln till ungdomlig hud, och eteriska oljor är ett naturligt sätt att stimulera denna process. Viktiga molekyler i eteriska oljor hjälper till att transportera näringsämnen till cellerna, öka syres upptagningen och stödja vävnadsreparation. Eftersom både människor och eteriska oljor är uppbyggda av liknande element och struktur är eteriska oljor några av de mest förenliga ämnena med den mänskliga biokemin. Dessa egenskaper stimulerar kroppens egna naturliga läkningsmekanismer så att din naturliga skönhet lyfts fram.

Naturlig Skönhet

Filosofin på ECO Modern Essentials är baserad på vår vetskap att eteriska oljor har kraftfulla effekter på huden. Vi har kombinerat urgamla traditioner med modern teknik för att utveckla säkra, terapeutiska och naturliga hudvårdsprodukter som återger din hys balans och förnyelse.

ECO Modern Essentials arbetar i harmoni med huden och lyfter fram din naturliga lyster.